Gode grunde

Spices And Aromatics For An Indian Curry Dish.

Et sandt håndværk

Du laver mad fra bunden. Du laver hverdagsmad, der smager, så fuglene synger. Du laver mad, der gør folk sundere, stærkere og gladere hver eneste dag. Ernæringsassistenter er stolte af deres håndværk.

Gode arbejdstider

Som ernæringsassistent er du sikret, at dit arbejdsliv og privatliv kan hænge sammen. Så selv om du arbejder med lækre produkter og skaber store smagsoplevelser, så kan du stadig se kæresten, dyrke dine interesser, hænge ud med vennerne og passe alt det, der ellers er spændende i dit liv. Som ernæringsassistent har du nemlig gode arbejdstider.

per

Stor jobsikkerhed

Som ernæringsassistent har du virkelig mange muligheder for at få job. Hvis du er glad for børn er der institutioner i hele landet, som glæder sig til at få dig med på holdet. Er du mere til at arbejde med unge på høj- og efterskoler eller til de syge på hospitaler? Eller vil du skabe gode madoplevelser for de ældre på et plejecenter? Måske du hellere vil ind i de private cateringfirmaer? Som ernæringsassistent er jobmulighederne mange, for alle vil have fat i dig.

Colorful Lime Harvest In A Basket.

En uddannelse med gang i

Det er bestemt ikke kedeligt at blive ernæringsassistent. Uddannelsen foregår for det meste i køkkenet eller kantinen, hvor du får lov til at arbejde med gode råvarer, som du sætter sammen til de bedste menuer.