Hvorfor blive Ernæringsassistent

Michelle

Du skal blive ernæringsassistent, hvis du er vild med at lave mad og gerne vil være din egen chef. Som Kostfaglig Eneansvarlig i en daginstitution er jeg min egen chef. Og det er mig, der laver maden til børnene.

Asger

Mad er noget vi alle sammen har brug for. Det er noget, der indgår i alles hverdag – hele tiden. Så hvis du er nysgerrig på, hvad det du spiser har af betydning, så skal du vælge uddannelsen som ernæringsassistent.

Line

Jeg har altid været meget interesseret i mad. Arbejdstiderne som kok passer ikke med min hverdag, men som ernæringsassistent får jeg mulighed for at lave super lækker mad, og arbejder på normale tidspunkter.

Per

Du skal vælge den her uddannelse, hvis du kan lide at lave mad, og hvis du har kærligheden til maden. Og det skal du virkelig have. Din glæde for mad skal komme helt inde fra hjertet.

Christina

Er du kreativ og vild med mad? Så skal du blive ernæringsassistent. Du kommer til at arbejde med håndværk, og du får muligheder for at finde på løsninger om økologi og bæredygtighed.